top of page
Magnified Grass

Normeco donateur voor Trees for All


Elk jaar worden er 10 miljard bomen meer gekapt dan er worden aangeplant. Dit proces willen we omkeren. Via onze projecten in Nederland en in het buitenland hebben we al miljoenen bomen geplant. Door bomen te planten en CO2 te compenseren maken we de wereld samen weer groen!

Een boom planten

Een boom is een bijzonder cadeau en ook een concrete bijdrage aan de wereld van morgen. Door een boom te planten in Nederland kan je tastbaar én dichtbij je leefomgeving vergroenen. Een boom planten in één van onze duurzame projecten in het buitenland, zorgt ervoor dat de lokale bevolking waarmee wij samenwerken hun inkomenspositie en levensomstandigheden kan verbeteren.

Kijk voor meer informatie op: www.treesforall.nl


bottom of page