top of page
Magnified Grass

Future Green City in Den BoschHoog bezoek van Lodewijk Hoekstra!

Tijdens deze beurs kregen de Stropellets veel aandacht van hoveniers, tuinarchitecten en gemeenten. Ook Lodewijk was enorm enthousiast over deze ecologische, groene oplossing. Hij omarmt het idee om onkruid te vermijden in plaats van te bestrijden, iets waar Normeco garant voor staat.

Normeco Stropellets, een uniek product tegen onkruid in de borders.

Stropellets zijn gemaakt van Tarwestro en werken prima tegen onkruid in borders. Door de korstvorming waait het niet weg, houdt het licht tegen en kunnen zaadjes niet ontkiemen. Water en voedingsstoffen worden gewoon doorgelaten. Daarna zijn het de planten die de strijd tegen het onkruid overnemen. De meest ecologische manier tegen onkruid.

A+ Label

Normeco is aangesloten bij NL Greenlabel. Dit platform bevordert het gebruik van duurzame materialen in Nederland. In samenspraak met Royal HaskoningDHV heeft NL Greenlabel een duurzaamheidspaspoort ontwikkeld. Voor de Stropellets heeft Normeco het hoogst haalbare A+ label ontvangen en daar zijn we uiteraard zeer trots op.

bottom of page