top of page

Normeco donateur voor Trees for All

Elk jaar worden er 10 miljard bomen meer gekapt dan er worden aangeplant. Dit proces willen we omkeren. Via onze projecten in Nederland en in het buitenland hebben we al miljoenen bomen geplant. Door bomen te planten en CO2 te compenseren maken we de wereld samen weer groen! 

 

Een boom planten 

Een boom is een bijzonder cadeau en ook een concrete bijdrage aan de wereld van morgen. Door een boom te planten in Nederland kan je tastbaar én dichtbij je leefomgeving vergroenen. Een boom planten in één van onze duurzame projecten in het buitenland, zorgt ervoor dat de lokale bevolking waarmee wij samenwerken hun inkomenspositie en levensomstandigheden kan verbeteren. 

 

CO2 compenseren 

Bossen zijn een bijzonder goed middel om CO2-uitstoot te compenseren. Ze nemen CO2 op uit de lucht, slaan de koolstof op en geven zuurstof af. Een aantal van onze buitenlandse projecten is gecertificeerd. De hoeveelheid vastgelegde CO2 wordt gemeten en gecontroleerd en er worden officiële CO2 credits toegekend. Elke CO2 credit staat voor de opname van één ton CO2 aan uitstoot. Kies je voor een project met een Gold Standard certificering, dan weet je zeker dat naast de CO2-impact ook de sociale, economische en ecologische effecten van het project worden gecontroleerd. 

 

Trees for All is opgericht in 1999. Wij zijn de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en wij zijn de enige stichting in Nederland met CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat. Bossen zijn de enige natuurlijke bron die uitgestoten CO2 verantwoord kunnen vastleggen en bossen zijn een belangrijke bron voor biodiversiteit, recreatie en voedsel voor mens en dier. 

 

Wij zijn er voor iedereen die wil vergroenen, iets terug wil doen voor de natuur en om een schone, gezonde en leefbare wereld geeft. We denken graag met je mee en bieden zowel zakelijke als particuliere oplossingen.

 

Kijk voor meer informatie op 

www.treesforall.nl

bottom of page